Technology Research - Exceed

Teknologi Riset

EMCC nempel wigati kanggo riset ilmiah tansah, lan bakal menyang revenue dodolan taunan 20% minangka R & D pendanaan produk anyar. Supaya luwih nambah pembangunan teknologi saka dhuwur-tech, testing lan produksi, mbangun merek internasional, Lembaga Riset EMCC iki diadegaké ing taun 2002 lan dadi backing technical kuwat ing pangembangan perusahaan.


Tampilan Online Chat!