Belt conveyor manufacturers and suppliers | Exceed

sabuk conveyor

Short Description:

Belt Conveyor System is an indispensable part in the whole fertilizer production line. We provide customers with inclined belt conveyor and high inclination-angle belt conveyor. The inclined conveyor connects main fertilizer equipment together, making an easier raw materials & finished products transportation. 


  • Email: david@emccgroup.net
  • Call us now: 0086 - 13671863359
  • Detail produk

    paramèter Technical

    Kauntungan

    asas apa

    Sabuk Conveyor System minangka bagéyan indispensable ing kabèh line pupuk. We nyedhiyani pelanggan karo conveyor sabuk kepekso lan dhuwur karep-amba sabuk conveyor. Conveyor kepekso nyambung peralatan pupuk utama bebarengan, nggawe gampang bahan mentahan & rampung transportasi barang. Materi nangani Conveyors digunakake ing pereng lan populasi aplikasi kanggo ngidini fertilizers bakal nambah nalika obah antarane jubin utawa dibandhingke conveyor. Iku nyimpen pegawe, wektu lan energi, karo karakter efficiency dhuwur & operasi gampang. conveyor kepekso iki digunakake digunakake ora mung ing senyawa & pupuk organik, nanging ing kayu & feed pelet line produksi, kang luwes ing sesuai karo panjaluk customer. materi iki kosong, bisa diperlokake menyang hopper saka conveyor ing. hopper intake iki wis piring karet nutup kanggo nyuda mundhut material. Nalika rusak, piring iki bisa gampang dibusak. Sabuk conveyor kepekso sing dibangun saka stainless steel disigar. Pigura ana bagean sing bolted bebarengan. The conveyer sabuk ing Advertisement panas.

     

    皮带 机 4 皮带 机 3 皮带 机 2 皮带 机 1


  • Previous:
  • Next:

  •  Sabuk Jembar (mm) Sabuk Length (m) / Power (kw) Sabuk Speed ​​(m / s) Kapasitas (t / h)
    400 ≤12 / 1.5 12-20 / 2.2 20-25 / 3 0.8-2 40-80
    500 ≤12 / 3 12-20 / 4 20-30 / 5.5 0.8-2 78-191
    650 ≤12 / 4 12-20 / 5.5 20-30 / 7.5 0.8-2 131-323
    800 ≤10 / 4 10-15 / 5.5 15-25 / 7.5 1.0-2 278-546
    1000 ≤10 / 5.5 10-20 / 7.5 20-25 / 11 1.0-2 435-853
    1200 ≤10 / 7.5 12-20 / 11 20-25 / 15 1.0-2 655-1284
    Wigati: daya nyata badhe dening pesawat lengkap

    1. desain Kompak, cocok kanggo gandum, wêdakakêna utawa pupuk produk.
    2. Grooves used to fasten attachment parts, such as stands, side rails or proximity switches
    3. Profile design ensures a torsion-resistant structure with good carrying characteristics
    4. Crowned pivot rollers and idler rollers allow center belt run and facilitate belt adjustment
    5. Optional rubberized drive rollers ensure optimal transmission of torque

    Sabuk conveyor dumadi saka rollers lan Ana sabuk conveyor. Ana loro rollers siji kanggo nyopir conveyor puteran siji liyane wis kanggo ngganti arah motor saka conveyor. Lowongan roller wis drived dening motor conveyor wis draged dening pasukan saka gesekan sing kui saka sirah roller lan conveyor. Lowongan roller asring nyetel ing mburi discharging kanggo nambah doyo tarik kanggo nyeret luwih. Material punika panganan saka mburi feed lan tumiba ing sabuk conveyor puteran lan kosong, bisa diperlokake delivery conveyor mburi.

    Related Produk

    Tampilan Online Chat!