Компост Тарнер, ѓубрива дробилката, ѓубрива миксер, ѓубриво фен - пречекорувајте
中文 Русија Еспањол

ПРОИЗВОДИ ЦЕНТАР

ЗА НАС

за нас

, Шангај ја надминува индустријата. Во изминатите 20 години се посветивме на производство на машини за органско ѓубриво и сложено ѓубриво. Сите наши машини имаат СЕ сертификација.

 

    Нашите услуги

    WhatsApp Онлајн Chat!