Technology Research - Exceed

технологија за истражување

EMCC придава големо значење на научно истражување и секогаш, и да се придржуваат на годишен приход од 20% на продажбата, како за истражување и развој на нови производи. Со цел за понатамошно подобрување на развојот на технологијата на високо-технолошки производи, тестирање и производство, изградба на меѓународни брендови, EMCC научна институција е основана во 2002 година и станува силна техничка поддршка во развојот на претпријатието.


WhatsApp Онлајн Chat!