Enterprise Culture - Exceed

Enterprise Kultura

Shanghai Kalojne Industrisë ka formuar një kulturë unike dhe të pasur ndërmarrje përmbajtje gjatë procesit të zhvillimit të viteve të fundit. Duke qenë një burim energjie për zhvillimin e qëndrueshëm të ndërmarrjeve, zhvillimi i kulturës ndërmarrje është bërë një core-pikë e kohezionit dhe solidaritetit.
"Deklarata EMCC" është thelbi i kulturës EMCC ndërmarrjeve dhe të formuar kryesisht nga EMCC Koncepti përfshirë markave koncept, Shërbimit koncept, EMCC qëllim dhe Frymës në tri pjesë.
EMCC-Teknologjia është burim, këmbëngulje bën sukses.
EMCC Aim: cilësia kualifikueshëm është obligim për shoqërinë, dhe cilësi të mirë është kontributi për shoqërinë.
EMCC Concept: të jetë partneri juaj të kënaqur.
EMCC Spirit: Efikasiteti, komunikimit, shërbimit, studim.
EMCC Vision: Gjithkush punon me entuziazëm dhe për fat të mirë në EMCC.
Misioni EMCC: sigurojë klientët me produkte të lartë të shtuar me vlerë dhe shërbimeve.
EMCC Magazine: "Zëri i EMCC"
EMCC ka të fundit, më të lartë dhe qëllimet më të mira gjatë gjithë kohës, dhe kjo e vë përparimtarë "forma të reja, ide të reja, nisma të reja, lartësi të reja, imazh të ri dhe botën e re" gjatë krizës financiare .
Nënshtruar trajnimit rigoroz, stafi EMCC kombinon menaxhimin unik dhe teknologjinë e prodhimit, verifikimin e proceseve të kualifikuar, përvojë të gjerë të prodhimit dhe të konsumatorëve frymën e shërbimit më kryesorja për të prodhuar produkte nivel të përparuar.


WhatsApp Online Chat!