Technology Research - Exceed

Research Technology

EMCC kushton rëndësi të madhe për kërkimin shkencor gjithmonë, dhe të përmbahen në 20% të ardhurat vjetore të shitjeve si R & D financimin e produkteve të reja. Në mënyrë që të përmirësohet edhe më tej zhvillimin e teknologjisë së produkteve të teknologjisë së lartë, testimin dhe prodhimin, ndërtuar markave ndërkombëtare, Institucioni i Kërkimeve EMCC është themeluar në vitin 2002 dhe bëhet mbështetjen e fortë teknike në zhvillimin e ndërmarrjes.


WhatsApp Online Chat!