Kompos Turner, Pupuk Crusher, Pupuk mixer, Pupuk Dryer - ngaleuwihan

produk Center

TENTANG KAMI

Tentang Kami

Shanghai Ngalangkungan industri co., Ltd mangrupikeun perusahaan mesin pupuk berteknologi tinggi, anu ngalibatkeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa ogé. Dina 20 taun ka pengker, urang bakalan pikeun ngahasilkeun pupuk organik sareng mesin pupuk majemuk. Sadaya mesin kami gaduh sertifikasi CE.

 

    Layanan kami

    WhatsApp Online Chat!