Technology Research - Exceed

téhnologi Panalungtikan

EMCC nempel pentingna hébat kana panalungtikan ilmiah salawasna, tur taat kana pendapatan jualan taunan 20% jadi R & D waragad produk anyar. Dina raraga jang meberkeun ngaronjatkeun ngembangkeun teknologi produk tinggi-tech, nguji jeung produksi, ngawangun merek internasional, Institusi Panalungtikan EMCC didirikan dina 2002 sarta janten Nyieun teknis kuat dina ngembangkeun perusahaan.


WhatsApp Online Chat!