Kompos Turner, pupuk Crusher, pupuk Mixer, pupuk Dryer - ngluwihi

PUSAT PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

Babagan awake dhewe

Shanghai Nglampahi industri co., Ltd minangka perusahaan mesin pupuk teknologi tinggi, sing kalebu uga R&D, produksi, penjualan lan layanan uga. Sajrone 20 taun kepungkur, kita nyedhiyakake produksi pupuk organik lan mesin pupuk majemuk. Kabeh mesin duwe sertifikasi CE.

 

    Layanan kita

    Tampilan Online Chat!