Plehrash Turner, pleh Crusher, pleh Mixer, pleh tharëse - Kalojne
中文 rusisht Español

PRODUKTET CENTER

RRETH NESH

Rreth nesh

Shanghai Tejkaloni bashkëpunimin e industrisë., Ltd është një ndërmarrje e makinerive të plehrave të teknologjisë së lartë, e cila përfshin gjithashtu R&D, prodhim, shitje dhe shërbim. Në 20 vitet e fundit, ne i përkushtohemi prodhimit të plehrave organikë dhe makinave të plehrave të përbëra. Të gjitha makineritë tona kanë certifikim CE.

 

    SHËRBIMET TONA

    WhatsApp Online Chat!